+ 385 95 8123 956
Media Dizajn logotip
ZATRAŽI PONUDU
Media Dizajn logotip
ZATRAŽI PONUDU

Mi želimo pomoći ljudima da nauče WordPress

Media Dizajn se trudi da pomogne što većem broju ljudi da bolje razumiju WordPress, da ih osnažimo za stvaranje svjetlije budućnosti za sebe, svoju obitelj i zajednicu. To postižemo besplatno dostupnim video materijalima za edukaciju i detaljnim uputama kako pomoći u odabiru pravih alata, a zatim kako te iste alate iskoristiti u potpunosti. WordPress je besplatan alat za izradu web stranica, online trgovina, blogova ...

Uloženo se mora povratiti višestruko ulagatelju

Web Dizajn NET ima plaćene servise
Web dizajn servis
Izrada web stranica za sve vrste poslovanja, od jednostavnih web stranica pa do kompleksnih web trgovina!
Izrada logotipa
Logo je najvažniji dio svake firme, brenda, proizvod koji vas opisuje i daje karakter! Imamo super iskustva u izradi logotipa!
SEO optimizacija
Optimizacija web stranica te postavljanje web stranica na vrh pretraživanja kod pretraživača kao što je Google!
Oglašavanje
Oglašavanje preko društvenih medija i email-a nije samo izrada jednostavne reklame već kompleksan servis koji povećava prihod naših klijenata!

Zašto web dizajn servis nije besplatan?

Za izradu profesionalne i kompleksne web stranice potrebno je puno znanja i vremena. Izrada slika, logotipa, stvaranje same web stranice, optimizacija ... te naravno minimalno dva "web dizajnera". Za kompleksnu web stranicu koja sadrži i web shop potrebno je i do mjesec dana kako bi se sve izradilo te kako bi sve funkcioniralo savršeno! Eto zato web dizajn nije besplatan, što ne znači da mi nećemo pomagati u učenju i osposobljlavanju nove generacije web dizajnera!
01

Recenzije

Recenzija je pisana ili video forma kojom se prikazuje, analizira i ocjenjuju WordPress teme i dodaci, sve vezano za web dizajn, SEO, eCommerce, podrška ... Nakon šta pregledamo proizvod izraditi ćemo recenziju u kojoj će biti naglašeno sve, sa svim plusevima i minusima proizvoda
02

Oglasne recenzije

Media Dizajn Oglasna recenzija je slično što i recenzija sa bitnim naglaskom na reklamiranje proizvoda. Oglasna recenzija se bavi sa iznošenjem svih dobrih "strana" proizvoda te za što se proizvod može korisit te na koji način možete imati koristi od recenziranog proizvoda. Naše oglasne recenzije su najbolje!
04

Cijena recenzija

Da, oglasne recenzije se naplaćuju po dogovoru. Naplaćuju se ovisno dali je riječ o pisanoj, video ili video / pisanoj oglasnoj recenziji! Oglasna recenzija obuhvaća svaki djelić proizvoda na način da svaki budući kupac poželi kupiti vaš proizvod. Oglasna recenzija ima 35% bolji učinak od oglasa. Najbolji učinak daje kombinacija oglasne recenzije sa oglašavanjem na društvenim mrežama!
03

Cijena oglasne recenzije

Recenzije se ne naplaćuju nikada. Kako bi bili u mogućnosto odraditi kvalitetnu i nepristranu recenziju sve što tražimo je kompletni proizvod na uvid koji želimo recenzirat. Ovisno o proizvodu i njegovoj jednostavnosti ili kompleksnosti tražimo određeno vrijeme kako bi mogli obaviti recenziju. Recenzije su nepristrane i ništa nemože utjecat na našu ocjenu!

Recenzija ili Oglasna recenzija?

Sve što radimo točno je i naznačeno, recenzija ima oznaku recenzije a oglasna recenzija ima oznaku oglasa! Izrada web stranica, web shop-a, SEO ...sve je transparentno!
Zatraži ponudu!Ponude i savjeti su potpuno besplatni!
Media Dizajnkruhakivan@gmail.com
+385 95 8123 956
21000 Split, Hrvatska
Visit our FacebookVisit our TwitterVisit our YouTube channel
Kontaktiraj nas
Copyright © Media Dizajn
Volimo raditi web stranice, radimo sa srcem za sve naše klijente!
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram