+ 385 95 8123 956
Media Dizajn logotip
ZATRAŽI PONUDU
Media Dizajn logotip
ZATRAŽI PONUDU
Dizajn koji privlači

Postanite Prepoznatljivi I Konkurentni

SEO(Search Engine Optimization ili Optimizacija web stranica za pretraživače) jest kompleksan Posao koji omogućava web stranici bolju poziciju na pretraživačima kao što je Google, Yahoo ili Bing!

Kako SEO funkcionira?

Zamislite sebe kako želite dragu vama osobu odvesti na pizzu kako bi pojeli jedan dobar obrok. Prvo što ćete učiniti otvoriti ćete Google i u pretraživač upisati “gdje se može kupiti pizza” u vašem gradu! Upravo te riječi koje ćete upisati se zovu Organske ključne riječi. Dakle upisujete riječi ili fraze, ako želite nešto skuhati upisati ćete tjestenina sa sirom recepti, tjestenina sa sirom sastojci ili najbolji recept za tjesteninu sa sirom!

Važnost SEO i ključnih riječi!

Upravo ključne riječi obuhvacaju pojmove ili fraze koje opisuju proizvode ili usluge jedne tvrtke. Problem nastaje kada vaš potencijalni klijent upiše ključne riječi vaše firme ili vašeg proizvoda ili usluge a Google izbaci samo vašu konkurenciju. Ovo je najgori dio internet poslovanja, kada vaši potencijalni klijenti pretražuju ono što vi pružate a vaša stranica bude nevidljiva tj. budu prikazane web stranice vaših konkurenata! Zato je SEO važan, kako vaša stranica ne bi bila nevidljiva!

Zašto SEO?

Svrha web stranice jest: povećanje prodaje, povećanje zarade, povećanje važnosti proizvoda ili brenda. Ako niste na vrhu pretraživača kao što je Google, vaša web stranica neće moći ostvariti poboljšanja! Evo primjer kako mi to radimo:
Korak 1
Kako biti prvi na Google?
Mi pomažemo našim klijentima biti prepoznati i visoko pozicionirani na svim pretraživacima koji postoje na internetu kao što je Google, Bing, Yahoo … Naš primarni cilj jeste ostvarivanje što više novih kontakata preko visoke pozicije na pretraživačima!
Korak 2
Vratiti uloženo - Važno
Sama bit ulaganja u SEO i pozicioniranje jest da imate više posjetitelja tj. budućih klijenata! Naš posao je postaviti vašu web stranicu na sam vrh internet pretraživaca kako bi što prije vratili uloženi novac!
Korak 3
Špijuniramo konkurenciju
Da, dobro ste pročitali mi ćemo pregledati sve vaše konkurente tj. njihove web stranice, pregledat sve informacije, sve što koriste za visoku poziciju te ih iskoristiti za vaš rast. To je normalan proces u svijetu optimizacije. I vaši konkurenti rade upravo isto!
Korak 4
Strategija
Naša SEO strategija je poprilicno kompleksna i djelotvorna, mi smo "white hat" SEO servise što znaci kako poštivamo sva pravila i zahtjeve pretraživaca! Web dizajn ide "ruku pod ruku" sa SEO servisom, code(kod) web stranice mora biti "čist" a web stranica optimizirana(slike, video, tekstovi ...).

Često Postavljana Pitanja

SEO Proces

Naš SEO postupak utemeljen je na najboljoj praksi i onome što djeluje, dugoročno i samo dugoročno. Organski SEO nije brzo popravljanje, jednotjedno postavljanje, ali pomoću isprobanih metoda mi imamo stvarni utjecaj na prihod i profitabilnost vaše web stranice / poslovanja.

Revizija Web Stranice

Radimo Detaljnu analizu web stranica kako bi se otkrili problemi koji bi mogli biti prepreka optimalnom pretraživanju, uključujući pitanja o tehničkim sadržajima i vezama. Imamo najbolji tim za dubinske revizije stranica!

Ključne Riječi

Istraživanje ključnih riječi: Faza otkrivanja ključne riječi određuje najbolje termine koji nisu robne marke kako bi se optimiziralo vaše web mjesto kako bi zabilježili najrelevantniji promet koji će se vjerojatno pretvoriti u kupce. Više kupaca = više novca! Vaše poslovanje i proizvod moraju imati relevantne ključne riječi što je jako zahtjevno, tim više što se ključne riječi vremenom mijenjaju!

Konzultacije

Prvo ćemo vas saslušati i razumjeti vaše poslovanje, prodajna mjesta i probleme koje imate. Savjetovanje je temeljni kamen, najvažniji dio SEO usluge!

SEARCH ENGINE - Pretraživač

Kontinuirani proces optimizacije i rafiniranja svih faktora na licu mjesta. Ne koristimo alate; radimo sve ljudskim(bez programa i automatizma) istraživanjem kako bismo izmjerili i analizirali utjecaj naših promjena na vašoj web lokaciji na ljestvici pretraživača, a zatim koristimo prikupljene povratne informacije za daljnja poboljšanja

Konkurencija

Istražit ćemo web lokaciju vašeg glavnog konkurenta koja već ima visoki rang za ključne riječi na koje želite ciljati i unaprijediti vaše web stranice, njezin sadržaj i SEO strategiju. Želimo znati zašto se svrstavaju u ono mjesto i što trebamo učiniti da bismo ih nadmašili. Naš posao jest biti bolji od vaše konkurencije!

Pregazi Konkurenciju

Naručite SEO optimizaciju ili postavi pitanje, stojimo vam na raspolaganju!
ZATRAŽI PONUDU
Ponuda i savjeti su besplatni
Media Dizajnkruhakivan@gmail.com
+385 95 8123 956
21000 Split, Hrvatska
Visit our FacebookVisit our TwitterVisit our YouTube channel
Kontaktiraj nas
Copyright © Media Dizajn
Volimo raditi web stranice, radimo sa srcem za sve naše klijente!
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram