+ 385 95 8123 956
Media Dizajn logotip
ZATRAŽI PONUDU
Media Dizajn logotip
ZATRAŽI PONUDU

Internet oglašavanje i marketing

Internet marketing i oglašavanje preko društvenih mreža popularan je trend i većina tvrtki razumije da treba biti prisutna na društvenim mrežama te koristit kampanje za oglašavanje kako bi iskoristile marketinški potencijal.

Kako do novih kupaca

Od startupa do dobro uspostavljenih brendova, pružamo rješenja za društvene mreže koje kupcima pokazuju točno ono što žele vidjeti.Privlačenje klijenata zahtijeva da shvatite njihove potrebe i izazove.

Oglašavanje

Stvaranje učinkovite promotivne kampanje dovest će do novih kupaca, prodajnih potencijalnih kupaca, društvenih pratitelja i povratnih veza na vašu web stranicu(backlinik). Oglašavanje ima istu važnost i težinu koliko i sama web stranica ili web shop.

Društvene mreže

Pružamo pravovremene, visoko ciljane kampanje na društvenim mrežama sa sadržajem koji je uvidan i vrijedan za vaše potencijalne kupce. Društvene mreže postale su najmoćnije oružje za oglašavanje i ostvarivanje direktnog kontakta sa klijentima!

Spremni za akciju?

Čekamo vas sprmeni za akciju. Postanite prisutniji, konkurentniji, pristupačniji od konkurencije! 
Zatraži ponuduBesplatna ponuda i savjet
Media Dizajnkruhakivan@gmail.com
+385 95 8123 956
21000 Split, Hrvatska
Visit our FacebookVisit our TwitterVisit our YouTube channel
Kontaktiraj nas
Copyright © Media Dizajn
Volimo raditi web stranice, radimo sa srcem za sve naše klijente!
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram