+ 385 95 8123 956
Media Dizajn logotip
ZATRAŽI PONUDU
Media Dizajn logotip
ZATRAŽI PONUDU
Media Dizajn

Logo / Brand

Prvi dojam možeš postići samo jednom

Što je logo i kako ide izrada Logotipa

Profesionalni dizajn logotipa pomaže uspostaviti vezu između firme i potrošača. Služi kao alat za privlačenje prave publike tj. budućih klijenata te jačanje vjernosti i vrijednosti poslovanja. Logotip možete dobiti pomoću naših prilagođenih usluga dizajniranja logotipa tj. naših profesionalnih logotip dizajnera u okviru svog proračuna.

Početak

Klijent objašnjava detalje i koncept projekta. Klijenta pitamo o njegovoj firmi, njegovim idejama, temama i ključnim bojama koje će se koristiti u procesu izrade logotipa. U koliko nemate ideju, nema brige, mi imamo!

Koncept

Početni koncepti se kreiraju i dijele sa klijentom na pregled. Klijent odabire dizajn i / ili daje povratne informacije. Svaki detalj je jako važan.

Logotip

Nakon prolaska kroz sve faze i povratne informacije, dizajn se konačno lansira i / ili isporučuje prema zahtjevima klijenta. Izrada logotipa i za vaše klijente(White Label - mi stvaramo logo/brand, vi prodajete kao da je vaš)!

Kick Start Your Next Web Project

Nezaboravan logotip

Vaš logotip je presudan za dizajn identiteta vaše marke. To je dio vašeg identiteta marke kojem će ljudi biti najviše izloženi. Potrebno je uskladiti se sa svim ostalim elementima identiteta vašeg brenda, kao i širom emocionalnom privlačnošću vašeg brenda.

Atraktivne boje

S dizajnom logotipa povezana je paleta boja. Ovo bi također trebalo biti jednostavno, sa samo 1 do 3 osnovne boje. Ako znate malo o osjećajima koje prenose određene boje, možete vam odabrati prave one povezane s vašim poslovanjem.

Fontovi

Fontovi su moćni. Najpoznatiji fontovi prepoznatljivi su čak i kad su izbačeni iz konteksta. Trebat će vam jedan primarni font koji će voditi dizajn vaše marke, a također bi trebao dobro funkcionirati s vašim logotipom i paletom boja.

Garancija je

100%

bez iznimke
Svi naši radovi su originalni, moderni, unikatni i precizno izrađeni za naručitelja!
Logo / Brand
Zatraži ponudu! Ponuda i savjet su 100% besplatni

Logo dizajn predstavlja vaše vrijednosti,
Ciljeve, Strast I Viziju!

Dopadljiv i profesionalan dizajn logotipa ključni je dio vašeg cjelokupnog korporativnog brendiranja na internetu i izvan interneta. Bez profesionalnog dizajna vašeg logotipa, u svim vašim tekstualnim, grafičkim i marketinškim komadima nedostajat će vrlo važan sastojak koji će se isticati u očima vaših klijenata.
Originalan i unikatan
precizno izrađen
moderan
Media Dizajnkruhakivan@gmail.com
+385 95 8123 956
21000 Split, Hrvatska
Visit our FacebookVisit our TwitterVisit our YouTube channel
Kontaktiraj nas
Copyright © Media Dizajn
Volimo raditi web stranice, radimo sa srcem za sve naše klijente!
crossmenuframe-contract linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram