+ 385 95 8123 956
Media Dizajn logotip
ZATRAŽI PONUDU
Media Dizajn logotip
ZATRAŽI PONUDU

Budite I Vi Naš Klijent

Svi naši klijenti željeli su jednu te istu stvar a to je povećanje prodaje, povećanje zarade, povećanje online popularnosti ...

Naši klijenti

Dorotea d.o.o.

Kompletno Web Rješenje

Izradili smo višejezičnu optimiziranu web stranicu te je indeksirali(Google, Yahoo, Bing ...). Od nas su zatražili malo povećanje popularnosti što smo isounili tako da je web stranice imala preko 600 posjeta dnevno!

Bralo Trans d.o.o.

Kompletno Web Rješenje

Bralo Transport je jedna od najvećih firmi u hrvatskoj zatransport. Problem je bio taj što im je konkurencija otimala klijente i smanjio im se postotak prodaje za 40% u odnosu na prošlu godinu. Naša SEO i Backlink strategija donijela je 65% povećanje dnevnih posjeta web stranici, 50% veću prodaju te je danas Vanteet24 jedan od najvećih brendova za prodaju guma. Naša SEO strategija je zasigurno jedna od najboljih u ponudi!

ALU ROL d.o.o.

Kompletno Web Rješenje

Izradili smo kompletno web rješenje za hotel te povećali dnevnu posjećenost za 65%. Naša SEO strategija je donijela povećnje prodaje za 35% u odnosu na prethodnu godinu!

Quartz Plus

Kompletno Web Rješenje

Izradili smo optimiziranu web stranicu te je indeksirali(Google, Yahoo, Bing ...). Od nas su zatražili malo povećanje popularnosti što smo isounili tako da je web stranice imala preko 600 posjeta dnevno!

Vanteet24

Povećanje Prodaje

Vanteet24 je jedna od najvećih firmi u Finskoj za online prodaju automobilskih guma. Problem je bio taj što im je konkurencija otimala klijente i smanjio im se postotak prodaje za 40% u odnosu na prošlu godinu. Naša SEO i Backlink strategija donijela je 65% povećanje dnevnih posjeta web stranici, 50% veću prodaju te je danas Vanteet24 jedan od najvećih brendova za prodaju guma. Naša SEO strategija je zasigurno jedna od najboljih u ponudi!

Hotel Mosaico

Kompletno Web Rješenje

Izradili smo kompletno web rješenje za hotel te povećali dnevnu posjećenost za 65%. Naša SEO strategija je donijela povećnje prodaje za 35% u odnosu na prethodnu godinu!

Besplatna web rješenja

Media Dizajn

We will teach you how to play bass guitar professionally for 2 months. Even if you've never seen a guitar before.

Tko ima pravo na besplatno web rješenje?

Media Dizajn tim voli pomagati svima kojima je pomoć potrebna! Kome uistinu treba naša pomoć? To su neprofitne organizacije koje se naprimjer bave humanitarnim radom, sportska društva ili organizacije koje rade sa djecom koja imaju posebne potrebe i teškoće u razvoju. Mi vam stojimo na raspolaganju. 

Za suradnike

Imate poslovanje i klijente koji trebaju web rješenje? Želite da to odradimo u vaše ime, pod vašim logotipom?

Budite klijent

Besplatna izrada

Ispunjavate naše uvjete za izradu besplatnog web rješenja? Kontaktirajte nas za više informacija!

Zatraži izradu

Za klijente

trebate kompletno web rješenje, redizajn ili nove klijente? Kontaktirajte nas te zatražite ponudu!

Zatraži ponudu
Media Dizajnkruhakivan@gmail.com
+385 95 8123 956
21000 Split, Hrvatska
Visit our FacebookVisit our TwitterVisit our YouTube channel
Kontaktiraj nas
Copyright © Media Dizajn
Volimo raditi web stranice, radimo sa srcem za sve naše klijente!
rocketcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram