+ 385 95 8123 956
Media Dizajn logotip
ZATRAŽI PONUDU
Media Dizajn logotip
zATRAŽI pONUDU

Suradnja

Da budemo potpuno iskreni, web dizajn, grafički dizajn, SEO, oglašavanje isprepleteni su na takav način da ne postoji jedno bez drugog - barem više ne. Odavno je prošlo vrijeme kada je web dizajner mogao koristiti svoje znanje HTML-a za izradu web stranice koja "nekako djeluje", ali nipošto nije privlačna oku drugih posjetitelja. Danas bi to trebalo biti funkcionalno, ali i estetski privlačno te jednostavno.

Sa kime surađujete?

Iskreno, surađujemo sa svim poduzetnim pojedinscima i firmama. Ostvarili smo uspješne suradnje sa vlasnicima kafića, vlasnicima prodaje guma za motocikle i automobile, vlsanicima trgovina odjeće i obuće ali i pojedincima koji su razumjeli kako na ovaj način mogu dobro zaraditi.

Kako ostvariti suradnju

Vjerujte da je ovo jako jednostavno a najbitnije je što koristi imaju svi! Primjer, imate kafić te poznajete više vlasnika kafića koji nemaju web stranicu? Uputite ih na nas i suradnja je uspostavljena. Dovođenjem novog klijenta kod nas možete zaraditi i do 20% od ukupne zarade projekta!

Poznanstvo

Kako smo objasnili ako imate poznanike iz svije branše koji nemaju web rješenje, pošaljite ih kod nas i suradnja je ostvarena!

Želite zaraditi

Možete biti naš suradnik da tražite kome treba web rješenje, dovetite ih kod nas i suradnja je ostvarena. Naravno i vaša zarada!

Važno je surađivati

Nama nije važno kako ćete nekome preporučiti Media Dizajn za izradu web rješenje, važno je odraditi posao te zaraditi!

Koliko novca mogu zaraditi?

Kako plaćate vanjske suradnje?

Web dizajn

1 website
20%
Za kompletno web rješenje vanjskom suradniku plaćamo 20% od ukupne cijene projekta!

Logo / Brand

1 logo / brand
10% / 25%
Za izradu logotipa zarada vanjskog suradnika je 10% a za izradu brenda od 10% do 25%!

SEO

1 web stranica
10% / 20%
Za SEO(optimizacija) ili uslugu oglašavanja zarada vanjskog suradnika je od 10% do 20%!

Naučite i zaradite

Ovo nije ponuda za jednu brzu zaradu, nudimo dugoročnu suradnju a najvažnije od svega nudimo i obuku vezano za web dizajn, izradu logotipa ili brenda, SEO(optimizaciju) i oglašavanje! Nemojte gubiti vrijeme, kontaktirajte nas i zaradite! Ispunite zahtjev za suradnju:

Imate pitanja?

Ako imate više pitanja možete nas kontaktirati putem kontakt zahtjeva!
Kontaktirajte nasKontaktirajte nas za više informacija
Media Dizajnkruhakivan@gmail.com
+385 95 8123 956
21000 Split, Hrvatska
Kontaktiraj nas
Copyright © Media Dizajn
Volimo raditi web stranice, radimo sa srcem za sve naše klijente!
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram