+ 385 95 8123 956
Media Dizajn logotip
ZATRAŽI PONUDU
Media Dizajn logotip
ZATRAŽI PONUDU

Dizajn i razvoj web stranica

Web stranice izrađujemo više od deset godina i imamo široko znanje u dizajnu, reagiranju i SEO-u. Povećajte svoje poslovanje pomoću web stranice koja se ističe od ostalih.

Naš proces dizajna i razvoja,
Objašnjeno korak po korak

Vaše web stranice prvo su sredstvo vaše tvrtke. Kao web dizajneri nudimo sljedeće usluge izrade web stranica: Izrada web stranica, web hosting, održavanje, ispravljanje pogrešaka i sigurnost!
01

Proces izrade

Svaki je projekt različit, ali postupak nije. Ne možemo dovoljno naglasiti koliko je važan "proces". Bez toga, dolazi do dezorganizacije, projekti se urušavaju, rezultati su lošiji i očekivanja se ne mogu ispuniti!
02

Web rješenje

Započinjemo sakupljanjem vaših podataka koje pružate putem našeg sveobuhvatnog obrasca. U prvoj ćemo fazi tražiti puno detalja jer nam je važno da temeljito proučimo vaše poslovanje. Svaki detalj je važan!
03

Mi radimo sve

Web rješenja razvijamo sami, a ne sa kooperacijom ili suradnjom trećih kompanija za web dizajn. Naš tim može efikasno pružiti sve što našim klijentima treba, i to radimo potpunom transparentno u suglasnosti sa vama!
04

Finalna optimizacija

Sada se možete opustiti i opustiti dok mi radimo svoju čaroliju gradeći vašu internetsku prisutnost. Vrijeme koje ovisi o vašim zahtjevima, ali budite sigurni da radimo na tome da vam napravimo web mjesto koje se ističe.

“Izradite web stranicu za malu tvrtku za samo 1500 kuna!”

Mala web stranica prikladna je za većinu malih tvrtki ili ljudi koji žele biti prisutni online. Za ovu nevjerojatnu cijenu dobit ćete prekrasnu početnu stranicu, dobro detaljnu stranicu O nama, stranicu Proizvodi / Usluge i stranicu Kontaktirajte nas. Sve što vam treba za izlaganje onoga što trebate!

MALA WEB STRANICA

Početna cijena jednostavne web stranice je 1500 kuna do 3000 kuna!

VELIKA WEB STRANICA

Cijena velike i kompleksne web stranica je od 3000 kuna pa do 20.000 kuna!

Vaša česta pitanja

Znamo da imate pitanja i želite odgovore. 

Na svako pitanje odgovoriti ćemo brzo i precizno!

Mogu li sam ažurirati web stranicu?

Osnovni odgovor je da. Jer u konačnici, to je vaše web mjesto. Međutim, ako ste odabrali da hostiramo vaše web mjesto, to uključuje besplatna ažuriranja od nas.

Našim planom hostinga uključuje sigurnosne kopije, sigurnost i upravljanje vašim web mjestima. Ako odaberete samo da vašu web stranicu napravimo tamo gdje je sami hostirate ili kod druge hosting tvrtke, tada nismo odgovorni za bilo kakve kvarove ili sigurnosne probleme s kojima biste se mogli susresti.

Preporučujemo da nam dopustite da ažuriramo web mjesto umjesto vas, na taj način možete biti sigurni da na njemu neće biti kvarova. Ako stvarno želite sami ažurirati web mjesto, tada možemo izraditi prilagođene vodiče specifične za vaše web mjesto s objašnjenjem kako to učiniti.

Već imam web stranicu, možete li je popraviti / poboljšati?

Ono što ne možemo učiniti jest poboljšati vašu web stranicu u trenutnom obliku. Ono što možemo učiniti je da vam od temelja napravimo potpuno novu web stranicu. Razlog tome je što mnogi programeri imaju različite vještine kodiranja. U prošlosti nam je trebalo jako puno vremena da procijedimo kôd i identificiramo probleme web stranice. Samo vam je potrebno dugo vremena i jeftinije je da samo napravite web stranicu koja krasi brend i lijepog izgleda s čistim kodom.

Moram li živjeti u tvojoj blizini?

Apsolutno ne! Većina naših klijenata je iz USA i EU. Dobra stvar interneta danas je sposobnost komunikacije s bilo kojeg mjesta na našem planetu. Sve što trebate je internet, sve ostalo je naša briga!

Koliko košta web stranica? Dobro pitanje :D

Troškovi izrade web stranice ovise o vašim potrebama. Iako sve web stranice počinju od €200, (jednostavna webstranica s 3 stranice), konačni će trošak varirati od korisnika do korisnika. Web stranica dolazi s mnogo različitih funkcionalnosti, a vaši zahtjevi igraju veliku ulogu u konačnom trošku. Na primjer: kupac koji želi web stranicu s nekoliko stranica i ništa drugo, platit će manje od kupca koji želi web stranicu s potpunom funkcionalnošću e-trgovine i kojem je također potreban hosting, logotip, SEO. To zahtijeva više našeg znanja, vremena i sredstava, a samim time i troškovi će se povećati. Molimo vas da nas obavijestite o vašim zahtjevima i poslat ćemo vam ponudu.

Koliko će vremena trebati za izradu moje web stranice?

Opet, to ovisi o vašim potrebama, kao i potražnji. Ako se odlučite za našu jednostavnu opciju web stranice (3 stranice), to se može izvršiti u roku od 3 dana. Složenije web stranice mogle bi potrajati i do nekoliko mjeseci. Pažnju ulažemo u svaku web stranicu koju napravimo. Vaša aktivna reakcija također igra veliku ulogu u brzini dovršetka vaše web stranice. Razumijemo da su mnogi od vas zauzeti i to je potpuno razumljivo. Što prije dobijemo informacije od vas, prije ćemo moći nastaviti graditi vašu sjajnu web stranicu.

Tko pruža sadržaj web stranice?

To bi, nadam se, bili vi! Što više sadržaja dolazi od vas, to bolje. To je vaše web mjesto. Međutim, ako ste novi u svemu i teško se provodite, pokrićemo vas. Možemo vam pomoći u stvaranju vašeg poslovanja od temelja: identitet brenda, logotip i sadržaj web stranice. Naravno, dodatni troškovi će se primijeniti za dodatni sadržaj.

Najbolja ponuda

Nemojte čekati i gubiti vrijeme. Zatražite ponudu, mi to radimo brzo i jednostavno.
Zatraži ponuduPonude i savjeti su potpuno besplatni!
Media Dizajnkruhakivan@gmail.com
+385 95 8123 956
21000 Split, Hrvatska
Visit our FacebookVisit our TwitterVisit our YouTube channel
Kontaktiraj nas
Copyright © Media Dizajn
Volimo raditi web stranice, radimo sa srcem za sve naše klijente!
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram