+ 385 95 8123 956
Media Dizajn logotip
ZATRAŽI PONUDU
Media Dizajn logotip
ZATRAŽI PONUDU
Pitanja naših klijenata i naši odgovori

Često Postavljana Pitanja

Želimo zdrav i dugoročan odnos sa svim našim kupcima. Ovo su najčešća pitanja naših klijenata: 

Web I Grafički Dizaj

Zašto Bih Vas Angažirao Umjesto Veće Dizajnerske Tvrtke?
Rad s manjom firmom ima velike prednosti. Budući da radim izvan kuće, troškovi su mi manji i to se odražava na moje troškove, međutim kvaliteta se nikada ne žrtvuje. I zato što sam ovdje samo ja sa svojim timom, uvijek izravno komunicirate s osobom koja radi na vašem projektu.
Izrada Web Stranica
Izrada jedne web stranice kompleksan je posao u kojem sudjeluje više "vrsta" dizajnera kao što su web dizajneri, grafički dizajneri, pa imamo programere(ljudi koji znaju programske jezike kao što je PHP, JavaScript ...) ...Kompleksne web stranice se mogu raditi i do 45 dana!
Koliko Košta Web Stranica?
Teško je odrediti cijenu na nešto što je jedinstveno baš kao što postoji mnogo vrsta automobila (osnovni nivo, sport, 4 × 4, limuzine, itd.), Cijena će ovisiti o vašim specifičnim potrebama i željama. Specijalizirali smo se izradom web rješenja vođenim rezultatima; koji za razliku od većine web stranica daje opipljive rezultate vlasniku poduzeća, firme. Ovo je ulaganje, a ne potrošnja. Možemo pružiti web rješenje za svaki proračun.
Hoće Li Moja Web Lokacija Biti Optimizirana Za Mobitele I Tablete?
Da, svaka web stranica koju izradimo reagira, što znači da će se automatski prilagoditi zaslonu s kojeg je promatran. Bilo da se radi o mobilnom telefonu, malom / velikom tabletu, laptop ili stolnom računalu, budite sigurni da će posjetitelj imati najbolje korisničko iskustvo s vašom web stranicom. Također je dobro znati da za to ne morate dodatno plaćati, ovo je standardno za sve naše klijente.
Cijena je Po Satu Ili Projektu?
Sve naše usluge brendiranja, web dizajna, logo dizajna i fotografije upakirane su lijepo i uredno, tako da možete lako odabrati upravo onu pravu kombinaciju koja odgovara vašim potrebama i proračunu. Ako vam treba nešto između, s radošću pružamo dodatke i prilagodimo postojeći paket kako bi vam savršeno odgovarao. U bilo koje vrijeme nazovite me kako bismo razgovarali o vašim potrebama projekta ili zatražite besplatan poziv za otkrivanje tako da ispunite moj obrazac za posao sa mnom i mojim timom, razgovarajmo!
Tko Je Pravi Grafički Dizajner Ili Vizualni Profesionalac Za Vaše Potrebe?
Bez obzira odgovara li dizajner vašem projektu, može imati nekoliko različitih faktora, uključujući stilove, proračun u odnosu na troškove dizajnera kao i dostupnost dizajnera za vaš vremenski okvir. Uzimanje vremena za pregled portfelja oglasa može vam pomoći u utvrđivanju odgovara li njihov stil vašem projektu.
Kako Počinje Rad Na Projektu?
Prvo ide početni razgovor o projektu, nakon čega slijedi Upitnik za kvalifikaciju projekta koji sadrži nekoliko kratkih pitanja za prikupljanje relevantnih informacija, razumijevanje svojih ciljeva, odmjeravanje razine posvećenosti projektu i provjeravanje možemo li dobro odgovarati naprijed. Nakon procjene pruženih informacija, utvrdit ćemo hoćemo li ići naprijed s savjetovanjem.
Koji Je Stvarni Postupak Dizajniranja?
Postupak dizajna može se razlikovati ovisno o vrsti projekta. Općenito govoreći, nakon što se prikupe sve relevantne informacije, otprilike 2 do 3 početna gruba koraka nastaju na temelju stila i parametara projektne procjene. Jedan dizajnerski koncept odabire klijent i dalje ga razvija dizajner. Kako se odabrani dizajn pročišćava, predočeni su dokazni materijali za pregled i podnošenje promjena. Svi se dokazi o projektu pružaju putem e-pošte u .pdf ili .jpeg formatu. (to su SAMO datoteke za rezoluciju u dokazne svrhe). 3 kruga promjena dizajna * uključuju se / ugrađuju u početnu projektnu procjenu. Ako se zatraži više izmjena nakon uključivanja 3 kruga, tada se primjenjuju dodatni troškovi. Dodatne naknade ovisit će o opsegu zatraženih promjena. Naknade će biti iznad originalne procjene projekta, potrebno ih je odobriti klijent i naplatiti u skladu s tim. * Neograničene promjene se ne nude jer nisu vremenske ili troškovne učinkovitosti i u konačnici uzrokuju veću zbrku nego jasnoću. Dizajn se zatim finalizira i isporučuje u potrebnim formatima datoteka, ovisno o tome radi li se o projektu ispisa (datoteke visoke rezolucije) ili formatima za web. U ovo je vrijeme potrebno završno plaćanje i / ili preostali dug kako bi se projekt mogao isporučiti.
Tekstovi I Slike Za Moju Web Stranicu Ili Web Shop
UVIJEK su potrebne vaše upute za dizajn da biste započeli s dizajnom, što su preciznije ove upute bolje i brže ćete dobiti konačni dizajn. U trenutku narudžbe moći ćete prenositi svoje upute i srodne slike ako ih imate, inače ćemo upotrijebiti nadopunjujuće dionice. Ako surađujete s projektnim savjetnikom u našem uredu, on / ona će vas uputiti da pripremite preciznije upute za dizajn za naše dizajnere. To vrijedi i za tekstove, mi možemo izraditi optimizirane tekstove za vaše online rješenje
Web Shop Izrada
Želite iznajmljivati apartmane, držati online repeticije, prodavati vlastite proizvode, oglašavati se ... izraditi ćemo prekrasan i optimiziran web shop po vašoj mjeri i potrebi. Pružamo također i poduku kako prodavati i koristiti web shop
Koji Je Vremenski Okvir Projekta?
Vremenski okviri mogu se razlikovati ovisno o tome koji su projekti trenutno u redu, kao i opsegu i složenosti novog projekta. Jednom kada se dogovor zaključi, započinjemo s nacrtima dizajna. Budući da je početni postupak stvaranja najintenzivniji, vrijeme trajanja skretanja može varirati i može potrajati do dva tjedna da se pokaže prvi koncepti dizajna. U svakom trenutku postoji otvorena linija komunikacije s klijentom (uglavnom putem e-pošte). Nužno je da klijent pravovremeno dostavi sav potreban sadržaj, uključujući tekst, fotografije i slike, logotipe kako bi se osigurao tijek projekta. Ako se ne dostave ove vitalne informacije, projekt se može zaustaviti i odgoditi datum završetka bez greške dizajnera. Nakon početne faze kompliciranja, projekt se brže kreće – pod uvjetom da je klijent poslao sve bitne i potrebne elemente.
Žurim Zbog Određenog Projekta, Nudite Li Usluge Izrade Odmah?
Da apsolutno! Možemo pružiti uslugu odmah za vaš projekt, no vjerojatno će se naplaćivati ​​dodatne naknade. Molimo kontaktirajte me za detalje. Alternativno, možda će vas zanimati moje usluge Unajmite me za jedan dan, koje mogu brzo pratiti vaš projekt kako vama odgovara!
Tko Je Vlasnik Web Stranice koju radite za mene?
Vi ste apsolutno, 100%, vlasnik svoje web stranice, grafike ili bilo kojeg našeg servisa odrađenog za vas. Slobodno je da ga netko drugi ažurira i održava, možete ga mijenjati kada vi to želite, možete ga premjestiti bilo gdje želite ako je potrebno – potpuno je vaš. Iako tehnički stvaram, autorska prava za dizajn web stranice pripadaju meni, ali sklapanjem ugovora sa mnom imate dozvolu za korištenje elemenata i dizajna stvorenih za vašu web stranicu, bilo da nastavite raditi sa mnom ili ne. Dopustite mi da objasnim još malo i dat ću vam nekoliko primjera. Recimo da vam treba izrađena web lokacija, ali nemate logotip i trenutno nije baš u vašem proračunu da biste je stvorili. Umjesto toga, stvaram jednostavnu riječ s oznakom “logo” s nazivom vaše tvrtke upotrebom samo slova, i to je ono što se prikazuje u zaglavlju vaše web stranice. To bi bio dio postupka izrade web stranica, a vi biste imali dopuštenje da to koristite samo za svoju web stranicu. Ne možete preuzeti tu datoteku i koristiti je drugdje, kao što je Facebook naslovnica, slika vašeg IG profila ili u bilo kojoj vrsti medija za ispis, poput posjetnica ili letaka. Ako to učinite, dobit ćete od mene račun za dizajn logotipa. Drugi bi primjer bio da ako stvorim sliku ili drugu grafiku za upotrebu na vašoj web lokaciji, koristeći slike koje niste naveli. Ta je slika zaštićena autorskim pravima i dajem vam dopuštenje za upotrebu na vašoj web lokaciji. Nemate dozvolu za upotrebu te slike bilo gdje drugdje. Rekavši da, ako želite ove stavke u potpunosti koristiti na vašoj upotrebi, a ne na vašoj web lokaciji, to možemo učiniti uz dodatnu naknadu kako bismo obuhvatili vrijeme koje je potrebno za pripremu tih datoteka za druge medije izvan web stranice. [/ ult_accrow] [ult_accrow title = “Tko posjeduje moj logotip?”] Logotipi su potpuno drugačija igra s loptom od dizajna web stranica. Jasno je da je stvoren logotip koji će se koristiti u svim vrstama različitih medija i reklama, poput web stranica, posjetnica, odjeće, natpisa… gotovo u svemu što želite staviti. Obzirom da, nakon što se vaš logotip kreira i u potpunosti uplati, u našem ugovoru stoji da je vaš logo isključivo u vlasništvu vas i prenosim sva autorska prava na vas. Možete je reproducirati na bilo koji način, prodati robu s njom, zaštititi je kao zaštitnu marku (što je toplo preporučujem) – u potpunosti je vaša stvar koju želite.
Što Se Događa Nakon Pokretanja Moje Web Stranice?
Do ovog trenutka imat ćete kompletan pristup koji vam je potreban za upravljanje vašom web stranicom. Na temelju vaših potreba, možemo pružit dodatno održavanje, marketinške usluge i savjetovanje. Sve naše web stranice imaju besplatno održavanje, vrijeme održavanja određeno je veličinom web dizajn paketa za izradu web stranica.

Oglašavanje

Facebook, Youtube, Google ads ...

Koju Vrstu Rezultata Mogu Očekivati?
Ključni pokazatelji uspješnosti koje gledamo su sljedbenici, angažman i promet te konverzije web stranice. Sve ove metrike dugoročno utječu na prodaju. Vidjet ćete da se ti mjerni podaci povećavaju mjesečno, a mi ćemo pratiti naš napredak da bismo vidjeli kako ovo funkcionira za vas.
Koliko Novih Sljedbenika Mogu Očekivati ​​Svakog Mjeseca?
Na Facebooku će rast ovisiti o oglašavanju i koliko ćemo učinkovito učiniti vašu reklamnu kampanju. Na Twitteru i Instagramu naši klijenti normalno vide organsko pojačanje svojih sljedbenika od 100 do 300 pratilaca svakog mjeseca.
Like Ili Lajkanje - Koliko Likeanja Mogu Dobiti Mjesečno?
Svi znamo da je lajkanje jako važno, što veći broj lajkova to bolja pozicija, posjećenost ... ako uzmete veće pakete za Facebook oglašavanje dobiti ćete garantiranih 1000 likeova.
Zašto Bih Se Oglašavao Na Facebooku?
Na Facebooku se trebate oglašavati zbog njegove velike korisničke baze, pristupačne cijene i izuzetnih mogućnosti ciljanja oglasa. Trenutno Facebook ima 1,18 milijardi dnevno aktivnih korisnika - to je 1,18 milijardi potencijalnih klijenata. Da bi došao do pravog pojedinca koji vjerojatno ostvaruje konverziju, Facebook koristi svoje sofisticirane alate za ciljanje oglasa koji vam omogućuju ciljanje određene osobe koristeći preko 850 mogućnosti ciljanja Facebooka. Pomoću ciljanja na Facebooku možete posluživati oglase ljudima prema demografiji, vezama, interesima, prilagođenoj publici i ponašanju. Ne treba vam 100 milijardi dolara da biste se oglašavali na Facebooku. U stvari, možete postaviti bilo koji proračun koji želite. Ako želite potrošiti 10 dolara dnevno, možete. Ako želite potrošiti 100$ dnevno, to možete i učiniti.
Zašto Bih Angažirao Facebook Oglašivačku Agenciju, Vas?
Trebali biste zaposliti agenciju jer se sastoji od stručnjaka - stručnjaka za oglašavanje, stručnjaka za strategije digitalnog marketinga, stručnjaka za Facebook oglase. Unajmljivanje stručnog tima znači da će se ROI povećati, ciljanje oglasa će se ojačati, a vaši oglasi biti će bolji. Posebno biste trebali zaposliti agenciju ako nemate vremena i nemate znanja o upravljanju Facebook oglasima i analiziranju njegovih podataka.
Zašto Je Oglašavanje Na Facebooku Bolje Od Tradicionalnog Oglašavanja?
Bez obzira odgovara li dizajner vašem projektu, može imati nekoliko različitih faktora, uključujući stilove, proračun u odnosu na troškove dizajnera kao i dostupnost dizajnera za vaš vremenski okvir. Uzimanje vremena za pregled portfelja oglasa može vam pomoći u utvrđivanju odgovara li njihov stil vašem projektu.
Zašto Je Google Ads Važan?
Kao oglašivač imate pristup i Google pretraživačkoj ili Google prikazivačkoj mreži. Uz ove dvije mogućnosti, dobro dizajnirana Google Ads kampanja bit će prikazana korisnicima koji aktivno pretražuju odabrane ključne riječi za vašu kampanju. Izlaganje je prvi korak za digitalni prodajni tok, a mi znamo kako privući svoju publiku u ovom kritičnom trenutku.
Što Radimo Bolje?
I oglasi za pretraživačku mrežu i oglasi na prikazivačkoj mreži koriste istu platformu i postupak licitiranja za PPC. Sofisticirane kampanje mogu kombinirati obje vrste oglasa za povećanje poznavanja robne marke i povećanje broja konverzija. Kao vrhunski Googleov partner, Web Dizajn NET osigurava da će naše strategije kampanje povećati stope klikova (CTR) i stope konverzije (CVR) uz stručnu optimizaciju i upravljanje. Web Dizajn NET nudi upravljanje pretraživanjem u punoj usluzi za Google Ads. S klijentima smo aktivno angažirani i potpuno transparentni kroz proces kreacije oglasa; od planiranja do provođenja učinkovite kampanje Google Ads. Bilo da se radi o prikaznom oglasu, pretraživačkom oglasu ili oglasu na društvenim mrežama, posvećeni smo stvaranju visokog ROI-ja za vaše poslovanje za vaše novorazvijene ili trenutne oglasne kampanje.
Video Za Youtube
Izraditi ćemo video reklamu za vaš projekt te napraviti jednu dobru Youtube reklamu!

SEO

Zašto Bih Vas Angažirao Umjesto Veće Dizajnerske Tvrtke?
Rad s manjom firmom ima velike prednosti. Budući da radim izvan kuće, troškovi su mi manji i to se odražava na moje troškove, međutim kvaliteta se nikada ne žrtvuje. I zato što sam ovdje samo ja sa svojim timom, uvijek izravno komunicirate s osobom koja radi na vašem projektu.
Izrada Web Stranica
Izrada jedne web stranice kompleksan je posao u kojem sudjeluje više "vrsta" dizajnera kao što su web dizajneri, grafički dizajneri, pa imamo programere(ljudi koji znaju programske jezike kao što je PHP, JavaScript ...) ...Kompleksne web stranice se mogu raditi i do 45 dana!
Koliko Košta Web Stranica?
Teško je odrediti cijenu na nešto što je jedinstveno baš kao što postoji mnogo vrsta automobila (osnovni nivo, sport, 4 × 4, limuzine, itd.), Cijena će ovisiti o vašim specifičnim potrebama i željama. Specijalizirali smo se izradom web rješenja vođenim rezultatima; koji za razliku od većine web stranica daje opipljive rezultate vlasniku poduzeća, firme. Ovo je ulaganje, a ne potrošnja. Možemo pružiti web rješenje za svaki proračun.
Hoće Li Moja Web Lokacija Biti Optimizirana Za Mobitele I Tablete?
Da, svaka web stranica koju izradimo reagira, što znači da će se automatski prilagoditi zaslonu s kojeg je promatran. Bilo da se radi o mobilnom telefonu, malom / velikom tabletu, laptop ili stolnom računalu, budite sigurni da će posjetitelj imati najbolje korisničko iskustvo s vašom web stranicom. Također je dobro znati da za to ne morate dodatno plaćati, ovo je standardno za sve naše klijente.
Cijena je Po Satu Ili Projektu?
Sve naše usluge brendiranja, web dizajna, logo dizajna i fotografije upakirane su lijepo i uredno, tako da možete lako odabrati upravo onu pravu kombinaciju koja odgovara vašim potrebama i proračunu. Ako vam treba nešto između, s radošću pružamo dodatke i prilagodimo postojeći paket kako bi vam savršeno odgovarao. U bilo koje vrijeme nazovite me kako bismo razgovarali o vašim potrebama projekta ili zatražite besplatan poziv za otkrivanje tako da ispunite moj obrazac za posao sa mnom i mojim timom, razgovarajmo!
Tko Je Pravi Grafički Dizajner Ili Vizualni Profesionalac Za Vaše Potrebe?
Bez obzira odgovara li dizajner vašem projektu, može imati nekoliko različitih faktora, uključujući stilove, proračun u odnosu na troškove dizajnera kao i dostupnost dizajnera za vaš vremenski okvir. Uzimanje vremena za pregled portfelja oglasa može vam pomoći u utvrđivanju odgovara li njihov stil vašem projektu.
Kako Počinje Rad Na Projektu?
Prvo ide početni razgovor o projektu, nakon čega slijedi Upitnik za kvalifikaciju projekta koji sadrži nekoliko kratkih pitanja za prikupljanje relevantnih informacija, razumijevanje svojih ciljeva, odmjeravanje razine posvećenosti projektu i provjeravanje možemo li dobro odgovarati naprijed. Nakon procjene pruženih informacija, utvrdit ćemo hoćemo li ići naprijed s savjetovanjem.
Koji Je Stvarni Postupak Dizajniranja?
Postupak dizajna može se razlikovati ovisno o vrsti projekta. Općenito govoreći, nakon što se prikupe sve relevantne informacije, otprilike 2 do 3 početna gruba koraka nastaju na temelju stila i parametara projektne procjene. Jedan dizajnerski koncept odabire klijent i dalje ga razvija dizajner. Kako se odabrani dizajn pročišćava, predočeni su dokazni materijali za pregled i podnošenje promjena. Svi se dokazi o projektu pružaju putem e-pošte u .pdf ili .jpeg formatu. (to su SAMO datoteke za rezoluciju u dokazne svrhe). 3 kruga promjena dizajna * uključuju se / ugrađuju u početnu projektnu procjenu. Ako se zatraži više izmjena nakon uključivanja 3 kruga, tada se primjenjuju dodatni troškovi. Dodatne naknade ovisit će o opsegu zatraženih promjena. Naknade će biti iznad originalne procjene projekta, potrebno ih je odobriti klijent i naplatiti u skladu s tim. * Neograničene promjene se ne nude jer nisu vremenske ili troškovne učinkovitosti i u konačnici uzrokuju veću zbrku nego jasnoću. Dizajn se zatim finalizira i isporučuje u potrebnim formatima datoteka, ovisno o tome radi li se o projektu ispisa (datoteke visoke rezolucije) ili formatima za web. U ovo je vrijeme potrebno završno plaćanje i / ili preostali dug kako bi se projekt mogao isporučiti.
Tekstovi I Slike Za Moju Web Stranicu Ili Web Shop
UVIJEK su potrebne vaše upute za dizajn da biste započeli s dizajnom, što su preciznije ove upute bolje i brže ćete dobiti konačni dizajn. U trenutku narudžbe moći ćete prenositi svoje upute i srodne slike ako ih imate, inače ćemo upotrijebiti nadopunjujuće dionice. Ako surađujete s projektnim savjetnikom u našem uredu, on / ona će vas uputiti da pripremite preciznije upute za dizajn za naše dizajnere. To vrijedi i za tekstove, mi možemo izraditi optimizirane tekstove za vaše online rješenje
Web Shop Izrada
Želite iznajmljivati apartmane, držati online repeticije, prodavati vlastite proizvode, oglašavati se ... izraditi ćemo prekrasan i optimiziran web shop po vašoj mjeri i potrebi. Pružamo također i poduku kako prodavati i koristiti web shop
Koji Je Vremenski Okvir Projekta?
Vremenski okviri mogu se razlikovati ovisno o tome koji su projekti trenutno u redu, kao i opsegu i složenosti novog projekta. Jednom kada se dogovor zaključi, započinjemo s nacrtima dizajna. Budući da je početni postupak stvaranja najintenzivniji, vrijeme trajanja skretanja može varirati i može potrajati do dva tjedna da se pokaže prvi koncepti dizajna. U svakom trenutku postoji otvorena linija komunikacije s klijentom (uglavnom putem e-pošte). Nužno je da klijent pravovremeno dostavi sav potreban sadržaj, uključujući tekst, fotografije i slike, logotipe kako bi se osigurao tijek projekta. Ako se ne dostave ove vitalne informacije, projekt se može zaustaviti i odgoditi datum završetka bez greške dizajnera. Nakon početne faze kompliciranja, projekt se brže kreće – pod uvjetom da je klijent poslao sve bitne i potrebne elemente.
Žurim Zbog Određenog Projekta, Nudite Li Usluge Izrade Odmah?
Da apsolutno! Možemo pružiti uslugu odmah za vaš projekt, no vjerojatno će se naplaćivati ​​dodatne naknade. Molimo kontaktirajte me za detalje. Alternativno, možda će vas zanimati moje usluge Unajmite me za jedan dan, koje mogu brzo pratiti vaš projekt kako vama odgovara!
Tko Je Vlasnik Web Stranice koju radite za mene?
Vi ste apsolutno, 100%, vlasnik svoje web stranice, grafike ili bilo kojeg našeg servisa odrađenog za vas. Slobodno je da ga netko drugi ažurira i održava, možete ga mijenjati kada vi to želite, možete ga premjestiti bilo gdje želite ako je potrebno – potpuno je vaš. Iako tehnički stvaram, autorska prava za dizajn web stranice pripadaju meni, ali sklapanjem ugovora sa mnom imate dozvolu za korištenje elemenata i dizajna stvorenih za vašu web stranicu, bilo da nastavite raditi sa mnom ili ne. Dopustite mi da objasnim još malo i dat ću vam nekoliko primjera. Recimo da vam treba izrađena web lokacija, ali nemate logotip i trenutno nije baš u vašem proračunu da biste je stvorili. Umjesto toga, stvaram jednostavnu riječ s oznakom “logo” s nazivom vaše tvrtke upotrebom samo slova, i to je ono što se prikazuje u zaglavlju vaše web stranice. To bi bio dio postupka izrade web stranica, a vi biste imali dopuštenje da to koristite samo za svoju web stranicu. Ne možete preuzeti tu datoteku i koristiti je drugdje, kao što je Facebook naslovnica, slika vašeg IG profila ili u bilo kojoj vrsti medija za ispis, poput posjetnica ili letaka. Ako to učinite, dobit ćete od mene račun za dizajn logotipa. Drugi bi primjer bio da ako stvorim sliku ili drugu grafiku za upotrebu na vašoj web lokaciji, koristeći slike koje niste naveli. Ta je slika zaštićena autorskim pravima i dajem vam dopuštenje za upotrebu na vašoj web lokaciji. Nemate dozvolu za upotrebu te slike bilo gdje drugdje. Rekavši da, ako želite ove stavke u potpunosti koristiti na vašoj upotrebi, a ne na vašoj web lokaciji, to možemo učiniti uz dodatnu naknadu kako bismo obuhvatili vrijeme koje je potrebno za pripremu tih datoteka za druge medije izvan web stranice. [/ ult_accrow] [ult_accrow title = “Tko posjeduje moj logotip?”] Logotipi su potpuno drugačija igra s loptom od dizajna web stranica. Jasno je da je stvoren logotip koji će se koristiti u svim vrstama različitih medija i reklama, poput web stranica, posjetnica, odjeće, natpisa… gotovo u svemu što želite staviti. Obzirom da, nakon što se vaš logotip kreira i u potpunosti uplati, u našem ugovoru stoji da je vaš logo isključivo u vlasništvu vas i prenosim sva autorska prava na vas. Možete je reproducirati na bilo koji način, prodati robu s njom, zaštititi je kao zaštitnu marku (što je toplo preporučujem) – u potpunosti je vaša stvar koju želite.
Što Se Događa Nakon Pokretanja Moje Web Stranice?
Do ovog trenutka imat ćete kompletan pristup koji vam je potreban za upravljanje vašom web stranicom. Na temelju vaših potreba, možemo pružit dodatno održavanje, marketinške usluge i savjetovanje. Sve naše web stranice imaju besplatno održavanje, vrijeme održavanja određeno je veličinom web dizajn paketa za izradu web stranica.

Oglašavanje

Koju Vrstu Rezultata Mogu Očekivati?
Ključni pokazatelji uspješnosti koje gledamo su sljedbenici, angažman i promet te konverzije web stranice. Sve ove metrike dugoročno utječu na prodaju. Vidjet ćete da se ti mjerni podaci povećavaju mjesečno, a mi ćemo pratiti naš napredak da bismo vidjeli kako ovo funkcionira za vas.
Koliko Novih Sljedbenika Mogu Očekivati ​​Svakog Mjeseca?
Na Facebooku će rast ovisiti o oglašavanju i koliko ćemo učinkovito učiniti vašu reklamnu kampanju. Na Twitteru i Instagramu naši klijenti normalno vide organsko pojačanje svojih sljedbenika od 100 do 300 pratilaca svakog mjeseca.
Like Ili Lajkanje - Koliko Likeanja Mogu Dobiti Mjesečno?
Svi znamo da je lajkanje jako važno, što veći broj lajkova to bolja pozicija, posjećenost ... ako uzmete veće pakete za Facebook oglašavanje dobiti ćete garantiranih 1000 likeova.
Zašto Bih Se Oglašavao Na Facebooku?
Na Facebooku se trebate oglašavati zbog njegove velike korisničke baze, pristupačne cijene i izuzetnih mogućnosti ciljanja oglasa. Trenutno Facebook ima 1,18 milijardi dnevno aktivnih korisnika - to je 1,18 milijardi potencijalnih klijenata. Da bi došao do pravog pojedinca koji vjerojatno ostvaruje konverziju, Facebook koristi svoje sofisticirane alate za ciljanje oglasa koji vam omogućuju ciljanje određene osobe koristeći preko 850 mogućnosti ciljanja Facebooka. Pomoću ciljanja na Facebooku možete posluživati oglase ljudima prema demografiji, vezama, interesima, prilagođenoj publici i ponašanju. Ne treba vam 100 milijardi dolara da biste se oglašavali na Facebooku. U stvari, možete postaviti bilo koji proračun koji želite. Ako želite potrošiti 10 dolara dnevno, možete. Ako želite potrošiti 100$ dnevno, to možete i učiniti.
Zašto Bih Angažirao Facebook Oglašivačku Agenciju, Vas?
Trebali biste zaposliti agenciju jer se sastoji od stručnjaka - stručnjaka za oglašavanje, stručnjaka za strategije digitalnog marketinga, stručnjaka za Facebook oglase. Unajmljivanje stručnog tima znači da će se ROI povećati, ciljanje oglasa će se ojačati, a vaši oglasi biti će bolji. Posebno biste trebali zaposliti agenciju ako nemate vremena i nemate znanja o upravljanju Facebook oglasima i analiziranju njegovih podataka.
Zašto Je Oglašavanje Na Facebooku Bolje Od Tradicionalnog Oglašavanja?
Bez obzira odgovara li dizajner vašem projektu, može imati nekoliko različitih faktora, uključujući stilove, proračun u odnosu na troškove dizajnera kao i dostupnost dizajnera za vaš vremenski okvir. Uzimanje vremena za pregled portfelja oglasa može vam pomoći u utvrđivanju odgovara li njihov stil vašem projektu.
Zašto Je Google Ads Važan?
Kao oglašivač imate pristup i Google pretraživačkoj ili Google prikazivačkoj mreži. Uz ove dvije mogućnosti, dobro dizajnirana Google Ads kampanja bit će prikazana korisnicima koji aktivno pretražuju odabrane ključne riječi za vašu kampanju. Izlaganje je prvi korak za digitalni prodajni tok, a mi znamo kako privući svoju publiku u ovom kritičnom trenutku.
Što Radimo Bolje?
I oglasi za pretraživačku mrežu i oglasi na prikazivačkoj mreži koriste istu platformu i postupak licitiranja za PPC. Sofisticirane kampanje mogu kombinirati obje vrste oglasa za povećanje poznavanja robne marke i povećanje broja konverzija. Kao vrhunski Googleov partner, Web Dizajn NET osigurava da će naše strategije kampanje povećati stope klikova (CTR) i stope konverzije (CVR) uz stručnu optimizaciju i upravljanje. Web Dizajn NET nudi upravljanje pretraživanjem u punoj usluzi za Google Ads. S klijentima smo aktivno angažirani i potpuno transparentni kroz proces kreacije oglasa; od planiranja do provođenja učinkovite kampanje Google Ads. Bilo da se radi o prikaznom oglasu, pretraživačkom oglasu ili oglasu na društvenim mrežama, posvećeni smo stvaranju visokog ROI-ja za vaše poslovanje za vaše novorazvijene ili trenutne oglasne kampanje.
Video Za Youtube
Izraditi ćemo video reklamu za vaš projekt te napraviti jednu dobru Youtube reklamu!
Media Dizajnkruhakivan@gmail.com
+385 95 8123 956
21000 Split, Hrvatska
Visit our FacebookVisit our TwitterVisit our YouTube channel
Kontaktiraj nas
Copyright © Media Dizajn
Volimo raditi web stranice, radimo sa srcem za sve naše klijente!
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram